Tai – dar vienas ženklas, kad BBC ruošiasi atleisti J. Clarksoną. Kompanijos atstovas atsiprašė gerbėjų dėl atšaukiamų keturių pasirodymų Norvegijoje – kitos jų datos bus paskelbtos per artimiausias porą savaičių.

Tiesa, dar praėjusią savaitę BBC tvirtino, kad „Top Gear Live“ renginiai vyks kaip numatyta – esą nenorima nuvilti 20 tūkst. gerbėjų, kurie įsigijo bilietus. Tačiau šie planai pasikeitė, galima teigti, paskutinę minutę, ir tai gali reikšti, kad J. Clarksono dienos BBC kompanijoje suskaičiuotos.

Šaltinių iš „Top Gear Live“ teigimu, renginiai Norvegijoje atšaukti dėl akivaizdžiai neaiškios J. Clarksono ateities. Skelbiama, kad Norvegijoje buvo parduota apie 18 tūkst. bilietų, kainavusių iki 100 svarų.

Tikimasi, kad kontroversiškojo TV laidos vedėjo likimas paaiškės šią savaitę.

J. Clarksonas „Top Gear“ laidoje uždirba septynženklę sumą, o panašaus dydžio kontraktas jį sieja ir su „BBC Worldwide“, organizuojančia „Top Gear Live“ renginius visame pasaulyje. Jo sutartis su BBC baigia galioti šio mėnesio pabaigoje, tačiau kontraktas su „BBC Worldwide“ galioja iki rugsėjo ir yra numatyti pasirodymai Australijoje, Pietų Afrikoje ir Didžiojoje Britanijoje.

„Top Gear Live“ pasirodymams yra samdoma daugybė žmonių, tarp kurių yra kaskadininkai, motociklininkai, akrobatai ir kt. Kiekvienam pasirodymui reikalinga įranga yra gabenama iš Britanijos ir tai reikalauja labai daug išlaidų.

BBC atstovų teigimu, kiti „Top Gear Live“ pasirodymai vyks kaip numatyta nepaisant J. Clarksono ateities.

J. Clarksonas kovo 10 d. buvo nušalintas nuo „Top Gear“ vedėjo pareigų už tai, kad smogė laidos prodiuseriui Oisinui Tymonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)