Viena iš praktiškų naujovių – automatinė bagažinės atidarymo sistema, aktyvuojama koja – pakanka judesio po galiniu buferiu ir durys atidaromos ar uždaromos.

„Inovatyvios technologijos išskiria „Kuga“ iš konkurentų būrio ir yra tiesiog patogios naudoti. Naujas modelis tapo dar erdvesniu, dinamiškesniu, ir turinčiu daugiau gebėjimų nei dabartinis, kuris iki šiol nesiskundžia populiarumu“, - sakė „Ford of Europe“ vadovas Stephenas Odellis.

Balsu valdoma komunikacijos sistema SYNC taip pat bus montuojama naujojoje „Kuga“. Sistema papildyta pavojaus pranešimų programa, automatiškai susisiekiančia su vietos pagalbos tarnyba avarijos atveju. Sistema aktyvuojama jei išsiskleidžia saugos pagalvė arba nuo smūgio suveikia sistema, stabdanti degalų padavimą. Tuomet automobilyje esantis GPS prietaisas nustato automobilio koordinates, o SYNC susisiekia su pagalbos tarnyba ir perduoda koordinates vietos kalba.

Automobilyje taip pat įtaisyta automatinė automobilio statymo sistema „Active Park Assist“ ir davikliai, kurie vairuotoją perspėja apie veidrodėlių „aklojoje zonoje“ esančias kliūtis.

„Kuga“ taip pat turės 82 litrais talpesnį bagažo skyrių, kurį galima padidinti vienu mygtuko paspaudimu – tuomet automatiškai užlenkiamos galinės sėdynių eilės nugarėlės.

Kol kas „Kuga“ siūloma su dviem dyzeliniais 2 litrų darbinio tūrio TDCi varikliais, kurie, priklausomai nuo modifikacijos, sukuria 140 arba 163 AG. „Kuga“ taip pat gaus naują 1.6 litro „EcoBoost“ benzininį variklį.

Europoje naująja „Kuga“ bus pradėta prekiauti šių metų pabaigoje. JAV visureigis bus parduodamas „Escape“ vardu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją