Korėjiečiai neslepia ambicijų ir tikisi, kad pastebimai patobulėjęs „Kia cee'd“ taps rimtu varžovu kampaktinės klasės lyderiams „Volkswagen Golf“, „Opel Astra“ ar „Ford Focus“.

Antros kartos „cee'd“ yra 50 mm ilgesnis, platesnis ir 10 mm žemesnis nei pirmtakas. Bagažinės erdvė padidėjo 40 l, iki 380 l.

Naujojo „Kia cee'd“ pirkėjai Europoje galės rinktis automobilį su vienu iš dviejų benzininių (1.4 MPI ir 1.6 GDI) arba dviejų dyzelinių (1.4 WGT ir 1.6 VGT) variklių, kurių galia siekia nuo 90 iki 135 AG. Gamintojai nurodo, kad dyzelinė 128 AG versija vidutiniškai sunaudos 3,7 l/100 km degalų.

Slovakijoje gaminamas naujasis „Kia cee'd“ Europoje bus parduodamas nuo antrojo šių metų ketvirčio. Gamintojai pranešė, kad dar šiemet rinkoje debiutuos ir universalo versija.

„Kia cee'd“ gaminamas nuo 2006 m., o 2008 m. šis modelis buvo išrinktas Lietuvos „Metų automobiliu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)