„Volkswagen Rautan“ bandymų rezultatai demonstruoja koncerno gaminamų automobilių saugos tvarumą ir tęstinumą. Visi „Top Safety Pick“ pelnę modeliai suteikia vairuotojui ir keleiviams maksimalų bendrą saugumą daugelio avarinių situacijų atvejais“, – sakė IHS prezidentas Adrianas Lundas.

Kiek anksčiau „Top Safety Pick“ yra pelnę ir šie „Volkswagen“ 2011 metų modeliai: „Jetta“, „Jetta SportWagen“ (Europoje žinomas „Golf Variant“ pavadinimu), CC (Europoje žinomas kaip „Passat CC“), „Passat“, „Tiguan“, „Touareg“, „Golf“ ir „Golf GTI“.

Siekiant nustatyti, kuris automobilis yra saugiausias vairuotojui ir keleiviams, JAV IIHS institutas kasmet atlieka bandymų seriją, kurią sudaro priekinis, šoninis ir galinis smūgiai. Bandymams atrenkami tik tie automobiliai, kuriuose įmontuotos galvos-kaklo saugos oro pagalvės ir elektroninės stabilumo programos ESP.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją