Atnaujintą „Toyota Land Cruiser V8“ lengviausia atpažinti pagal kitokios formos priekines radiatoriaus groteles su trimis chromuotomis juostomis, priekinį bamperį, kitoniškus priekinius ir galinius žibintus su LED technologija. Automobilio šonuose papildomai atsirado chromo juosta.

Taip pat buvo atnaujintas ir automobilio salonas. Čia ne tik sumontuotas naujas vairas, bet ir pakeista centrinio prietaisų skydelio išvaizda su šiuolaikiškai atrodančiu ekranu, taip pat atsirado papildomos salono apdailos galimybės.

Nuo šiol visi automobiliai bus komplektuojami su „Safety Sense P“ saugumo sistema, kuri ne tik palaiko važiavimą savo juostą ir atstumą iki priekyje esančio automobilio, bet ir turi automatinio avarinio stabdymo sistemą.

Kaip ir anksčiau automobiliai bus komplektuojami su benzininiais V8 4,6 l/318 AG arba turbodyzeliniais 4,5 l/272 AG varikliais, kurie komplektuojami su šešių pavarų automatinėmis greičių dėžėmis.

Prekyba atnaujintu „Toyota Land Cruiser V8“ bus pradėta šių metų rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)