„Įsigijimai yra natūralus žingsnis išsaugoti savo buvimą tokiose klasikinėse „Saab“ rinkose, kaip Ispanija ir Italija. Šiose šalyse yra daug „Saab“ automobilių ir šiuo įsigijimu mes užtikrinsime galimybes tiekti detales, serviso programas ir techninę pagalbą „Saab“ automobilių savininkams šiame regione. Mes matome dideles galimybes tolimesniam verslo vystymui ir įmonių stiprinimui ateityje”, - sakė „Saab Automobile Parts AB“ generalinis direktorius Lennartas Stahlas.

Įsigijimai Ispanijoje it Italijoje yra papildomi „Saab Automobile AB“ žingsniai, užtikrinant detalių tiekimą ir kitas popardavimines programas Saab automobilių savininkams visame pasaulyje.

Anksčiau šiais metais, „Saab Automobile Parts AB“ jau įsteigė dukterines įmones Jungtinėje Karalystėje ir Šiaurės Amerikoje bei įkūrė naują pardavimų ir marketingo biurą Trollhattene.

„Mes dirbame su atsarginių detalių pardavimu ir tiekimu daugiau nei 60 rinkų. Labai tikėtina, kad mes toliau plėsime mūsų verslą tarptautiniu mastu”, – sakė L. Stahlas.

„Saab Automobile Parts AB“ įmonė atsakinga už detalių ir aksesuarų „Saab“ automobiliams sandėliavimą, tiekimą ir pardavimą visiems autorizuotiems šios markės automobilių remonto ir priežiūros centrams ir serviso partneriams visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)