Vis dar diskutuojama dėl sportinio modelio, kuris užimtų vietą tarp 911 ir „918 Spyder“, bei mažesnio nei „Panamera“ sedano ateities.

Kompanijos vadovo Matthiaso Muellerio teigimu, sprendimas dėl sportinio automobilio gamybos bus priimtas ne anksčiau nei kitų metų pabaigoje. Jeigu šis projektas bus palaimintas, jis bus gaminamas pagal naują „Volkswagen“ grupės MMB platformą, kurios pagrindu gims ir naujos kartos „Lamborghini Gallardo“ bei „Audi R8“.

Mažesnio nei „Panamera“ sedano perspektyvas M. Muelleris vertina atsargiai. Jeigu toks modelis pasirodys, jis turėtų konkuruoti su BMW 5-serija ir „Mercedes-Benz“ E-klase.

Jis patvirtino, kad artimiausiais metais pasirodys naujos „Panamera“ modelio versijos – sedanas ir kupė. Rudenį Paryžiaus automobilių parodoje „Porsche“ pristatė „Panamera“ universalo koncepciją, bet šio modelio gamyba kol kas nepatvirtinta.

M. Muelleris taip pat atskleidė, kad atsisakoma minčių sukurti mažesnį nei „Boxster“ modelį. „Porsche“ nusprendė, kad toks automobilis susilpnintų markės prestižą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)