Kuriant „Peugeot“ naujojo 108-ojo modelio dizainą atsižvelgta į principą, kad automobilis turi būti kompaktiškas, išskirtinis, patogus ir kuo mažiau terštų aplinką. „Peugeot 108“ apsisukimo spindulys bus 4,8 metro, tad jis išsiskirs manevringumu. Be to, anot „Peugeot Baltic“ rinkodaros vadovės Kerli Maro, dėl labai įvairios įrangos ir spalvos kombinacijų naujasis modelis gali būti priderinamas prie kliento skonio.

Naujasis „Peugeot 108“ yra 3,47 m ilgio, 1,62 m pločio ir sveria tik 840 kilogramų. Bagažinės talpa – 196 litrai. Sulanksčius galines sėdynes, bagažinė padidėja iki 750 litrų.

„Peugeot 108“ galima rinktis su vienu iš keturių ekonomiškų trijų cilindrų variklių, tarp kurių bus 1.0 l 68 AG varikliai ir vienas 1.2 l 82 AG „PureTech“ variklis.

„Peugeot 108“ turės išmaniąją „Mirror Screen“ sistemą, kuri suteikia galimybę automobilio naudotojui prijungti prie automobilio savo išmanųjį telefoną ir patogiai naudoti visas telefono galimybes. „Mirror Screen“ sistemos veikia telefonuose su „Android“, RIM, „Windows“ ir IOS operacinėmis sistemomis.

„Peugeot 108“ turės trejų arba penkerių durų versijas su dviem skirtingais stogų variantais: klasikiniu kietu stogu ir pusiau kabrioletą su minkšta stogo dalimi. Papildomai galima rinktis tarp trijų skirtingų spalvų vidinės apdailos, įvairių išorinių ir vidinių dekoratyviųjų detalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)