„Peugeot“ atstove bendrovė „Autovici“ buvo pasirinkta iš kelių potencialių kandidatų. Ji tapo ir Vilniuje, Ukmergės g. 300, įsikūrusio „Peugeot“ prekybos bei techninės priežiūros centro valdytoja.

Renatos Odinienės „Autovici“ Vilniaus salono vadovės teigimu, populiariausias perkamas modelis lengvųjų automobilių kategorijoje pirmaisiais gamintojo įgaliotos veiklos metais buvo „Peugeot 208“, o iš komercinių automobilių dažniausiai buvo pasirenkamas „Peugeot Partner“.

Apie 70 proc. visų pirkimo-pardavimo sutarčių sudaryta su juridiniais asmenimis, likusieji 30 proc. pirkėjų buvo fiziniai asmenys.

Atsinaujinusiame centre, pasak R. Odinienės, stengiamasi pasiūlyti visas gamintojo naujoves. Šiais metais bendrovės Vilniaus prekybos bei techninės priežiūros centre buvo pristatyti atnaujintas „Peugeot 208“, „Peugeot Partner“ bei sportiškesnė „Peugeot 308 GT“ versija.

Čia prekybos salono lankytojai galėjo išvysti ir naujuosius automobilius, kurių benzininiai 1,2 litro varikliai šiemet pelnė apdovanojimą už geriausią inžinerinį sprendimą („International engine of the year 2015“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)