„Golf GTI“ pirkėjams bus siūlomas su 2.0 l turbininiu benzininiu varikliu, kuris išvystys 220 AG (+10 AG lyginant su pirmtaku) ir maksimalų 350 Nm sukimo momentą (+70 Nm). Norintys daugiau galios, galės užsisakyti versiją su 230 AG. Abu modeliai standartiškai bus komplektuojami su „Stop/Start“ sistema.

Gamintojai atskleidžia, kad septintos kartos sportiškas „Golf GTI“ pasižymės ne tik galia, bet ir ekonomiškumu. „Volkswagen“ teigimu, naujojo modelio vidutinės degalų sąnaudos bus 6,0 l/100 km, ir tai bus geriausias rodiklis šio modelio istorijoje. Lyginant su pirmtaku, degalų sąnaudos sumažės 18 proc., t.y. 1,3 l.

„Volkswagen“ taip pat pranešė, kad 100 km/val. greitis naujajam „Golf GTI“ bus pasiekiamas per 6,6 sek., maksimalus greitis sieks 246 km/val. Užsisakius galingesnę 230 AG versiją, šie rodikliai bus atitinkamai 6,5 sek. ir 250 km/val.

Naujasis „Volkswagen Golf GTI“ bus parduodamas nuo 2013 m. pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)