Naujasis „NP300 Navara“ sėkmingai įveikė griežtus „Tarptautinio metų pikapo“ rinkimų testus, kuriais buvo vertinamas jo pravažumas bekelėje, važiavimo keliu savybės ir kainos bei kokybės santykis.

Taip pat išbandytos konkurso dalyvių, kaip darbo priemonių, galimybės, įskaitant velkamosios galios palyginimą.

Gamintojo teigimu, naujajasis „NP300 Navara“ pasižymi komfortu, rafinuotais technologiniais sprendimais bei pravažumo bekelėje savybėmis ir krovumo galia. Jo važiuoklė išsiskiria visa serija naujovių, įskaitant „Double Cab“ modelyje montuojamą naują penkių svirčių galinę pakabą ir krovinių skyrių, kuris yra 67 mm ilgesnis už pirmtako.

„NP300 Navara“ pasižymi ir pirmą kartą segmente pristatomomis moderniomis technologijomis – aplinkinio vaizdo monitorium (AVM) ir priekine avarinio stabdymo sistema (FEB), kurios užtikrina lengvesnį ir patogesnį automobilio valdymą.

„Šis komercinių automobilių tema rašančių profesionalių Europos žurnalistų suteiktas „Tarptautinio metų pikapo“ titulas mums yra didžiulė garbė. Dėkoju rinkimų komisijos nariams už šį skirtą apdovanojimą ir už šį aukštą naujojo „Nissan Navara“ produkto savybių įvertinimą“, - sakė už lengvuosius komercinius automobilius atsakingas „Nissan Europe“ direktorius Ponzas Pandikuthira.

Naujojo „NP300 Navara“ gamyba prasidėjo lapkričio mėnesį Barselonoje. Lietuvos salonus naujasis pikapas pasieks 2016 m. vasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)