Kitąmet pasirodys serijinė GLA versija, kurios svarbiausia užduotis bus konkuruoti su BMW X1 ir „Audi Q3“. Tai bus ketvirtasis modelis, sukurtas pagal MFA platformą, kurios pagrindu gaminami ir naujos kartos A ir B-klasių automobiliai bei neseniai pristatytas CLA.

„Koncepcinis GLA žymi naują mūsų žingsnį į kompaktinių SUV automobilių segmentą. Tai bus sportiškas, kupė stiliaus modelis“, – sakė „Mercedes-Benz“ pardavimų ir marketingo vadovas Joachimas Schmidtas.

Šanchajuje pristatoma 4,38 m ilgio GLA koncepcija leidžia susipažinti su būsimo automobilio išvaizda, tačiau jis turi akį rėžiančių detalių, kurios tikrai nepasieks serijinės gamybos. Tai – projektoriai žibintuose ir kameros stogo bagažinės sijose. Koncepcija taip pat turi berėmes duris, tačiau serijinė versija turės įprastas duris.

Gamybai parengto GLA debiuto laukiama rudenį Frankfurto automobilių parodoje. Europoje šis modelis turėtų būti parduodamas nuo 2014 m. pavasario.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją