Žinoma, spręsti apie gamybai parengtą versiją, kuri visuomenei bus pristatyta rugsėjį vyksiančioje Frankfurto automobilių parodoje, pagal šiuos eskizus būtų kol kas ankstoka, bet pirmąjį įspūdį susidaryti galima. Ir jis išties neblogas!

Ketvirtos kartos „Kia Sportage“

Net ir trečiosios kartos modelis pasižymėjo pabrėžtinai sportiška ir dinamiška išvaizda ir panašu, kad naujasis „Sportage“ atrodys dar efektingiau ne tik iš išorės, bet ir viduje (jo pirmtakas negalėjo pasigirti nei ypatingai originaliu, nei labai kokybišku salonu).
Kaip ir visų dabartinių „Kia“ modelių taip ir naujojo „Sportage“ dizainas yra sukurtas Frankfurte esančiame gamintojo dizaino centre. Žinoma, stogo linija nebus tokia žema kaip pavaizduota eskize, bet variklio gaubtas turėtų būti ilgesnis nei dabartiniame modelyje, o tai suteiks daugiau dinamiškų bruožų automobilio siluetui.

Tikriausiai bus išsaugota žemėjanti stogo linija, taip pat su langais susiliejantys centriniai statramsčiai – toks dizainerių sprendimas SUV suteiks daugiau kupė automobilį primenančią išvaizdą. Ir dar „Kia“ dizaineriai žada nustebinti iš esmės atnaujintu automobilio salonu – tuo galėsime įsitikinti Frankfurto automobilių parodoje.

Ketvirtos kartos „Kia Sportage“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)