„Praėjusieji metai Lietuvoje buvo rekordiniai pagal automobilių pirkimo pardavimų sandorių skaičių nuo 2008 m. Vien per pirmąjį šių metų pusmetį naujų automobilių registravimas Lietuvoje išaugo 22 proc. Atsigavusi automobilių rinka atsispindi ir mūsų organizuojamoje parodoje – joje naujienas pristatys pagrindiniai šios rinkos dalyviai“, - pažymi Erikas Piskunovas, UAB „Ekspozicijų centro“ generalinis direktorius.

Parodos lankytojų laukia naujausių automobilių „Ford“, „Kia“, „Lexus“, „Mercedes Benz“, „Nissan“, „Renault“, „Seat“, „Škoda“, „Toyota“ ir kitų modelių pristatymas, naujausių ar modernizuotų motociklų „Cfmoto“, „Ducati“, „Royal Enfield“ modelių bei jų priedų demonstravimas.

E. Piskunovas žada, kad parodoje bus išpildytas vienas didžiausių automobilių pirkėjų noras – bandomasis važiavimas. Tai bus galima padaryti šalia Žalgirio arenos specialiai tam įrengtoje „Test drive“ zonoje.

Paroda bus įdomi ne tik besidominantiems naujausiais automobilių modeliais, joje taip pat bus galima susipažinti su motociklų, padangų, autodetalių bei serviso įrangos naujovėmis.

Parodos metu nestigs įvairių renginių, kurie lankytojus vilios parodoje apsilankyti ne tik vieną dieną. Parodos lankytojai taps Kaune startuosiančio ralio „Kauno ruduo 2014“ techninės komisijos darbo liudytojais bei pirmieji sužinos ralio rezultatus. Norinčių patiems išbandyti savo jėgas trasoje, lauks kartingų trasa. Parodos metu taip pat paaiškės 13-tą kartą Lietuvos žurnalistų autoklubo organizuojamo konkurso „Geriausias Lietuvos vairuotojas 2014“ nugalėtojas.

Dar vienas įspūdingas parodos renginys – tarptautinės automobilių garso varžybos „Sound Service taurė 2014“. Bendrovė „Sound Service“ kviečia automobilių garso entuziastus susirungti dėl kokybiškiausiai ir garsiausiai grojančių automobilių vardo. Renginyje planuojama sulaukti apie 60 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Lenkijos, Suomijos.

Parodos metu nestigs ir socialinių projektų. Prie pagrindinio įėjimo į Žalgirio areną lankytojus pasitiks saugaus eismo karavanas su saugos diržų ir automobilio vertimosi simuliatoriais. Bus pristatomas socialinis saugaus eismo projektas „Geležiniai spąstai“. Abejingų taip pat nepaliks Kauno teritorinės muitinės inspektorių-kinologų ir jų tarnybinių šunų demonstruojami įgūdžiai automobilyje ieškoti paslėptų narkotinių ir psichotropinių medžiagų bei meistriškas muitinės keturkojų sugebėjimas sulaikyti pažeidėjus.

Organizatoriai tikisi, kad per tris dienas parodą aplankys apie 30 000 lankytojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)