„Kad išryškintumėm ir atskirtumėm „Genesis“ prekės ženklą nuo „Hyundai“, sukurtumėm dizaino, emblemos ir vardų struktūros atpažįstamumą bei galėtumėm jau pasiūlyti klientams savo paslaugas“, – pristatymo priežastis oficialiame pranešime atskleidžia „Hyundai“.

Teigiama, kad pirmuoju „Genesis“ modeliu gruodį taps „G90“ – nauja mūsų rinkoms menkai žinomo „Equus“ versija. Kiti automobiliai išlaikys panašią pavadinimų struktūrą ir prasidės G raide.

Kitas „Genesis“ sedanas vadinsis „G80“, o vidutinės klasės modelis – „G70“. Vėliau pasirodys ir prabangus SUV, galiniais ratais varomas sedanas bei sportinis kupė automobiliai, o iš viso iki 2020-ų metų „Genesis“ planuoja išleisti šešis modelius.

Iš pradžių „Genesis“ savo automobilius pasiūlys Šiaurės Amerikos, Kinijos, Korėjos ir Vidurio Rytų rinkoms. Vėliau planuojama plėstis į Europą ir kitas Azijos dalis.

„Hyundai“ teigimu, tai bus prestižinių automobilių markė.

„Genesis“ modeliai klientams pasiūlys technologines inovacijas, puikias vairavimo sąvybes ir prabangą“, – cituojamas „Hyundai Motor“ viceprezidentas Woong-Chul Yangas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)