Naujovės, kurių negalima praleisti

3 pasaulinės „Renault“ premjeros

„Renault“ pirmąjį kartą pristatys vieno iš savo ikoninių modelių „Renault 4“ interpretaciją, taip pat modelį „Kangoo E-Tech electric“, skirtą šeimoms. Baigiant metus trunkančią „Renault 5“ 50-mečio šventę, visuomenė turės galimybę atrasti sportišką ir neįprastą parodomąjį automobilį. Tarp koncepcinių automobilių, serijinių modelių ir parodomųjų automobilių 2022 m. Paryžiaus automobilių parodoje pabrėžiamas gamintojo įsipareigojimas automobilių parodoms. „Renault“ pirmąjį kartą visuomenei demonstruos naujuosius „Megane E-Tech electric“ ir „Austral E-Tech hybrid“ – modelius, skirtus iš naujo užkariauti C segmentą.

„Dacia“: naujas vizualinis identitetas!

„Dacia“ Paryžiaus automobilių parodoje demonstruos paskutinį savo vizualinio identiteto transformacijos etapą. Po 2021 m. viduryje atlikto komunikacijos ir reklamos bei 2022 m. pradžioje prasidėjusio platinimo tinklo pertvarkymo, prekių ženklas pristatys savo naują identitetą, taikomą visam asortimentui Paryžiuje. Tai strateginis „Dacia“ žingsnis ir istorinis automobilių iššūkis. Apsilankykite „Dacia“ stende ir atraskite naują dizainą bei naują prekių ženklo teritoriją, kuri apima ne tik modelius.

Išskirtinis „Alpine“ koncepcinis automobilis

„Alpine“ taip pat dalyvaus Paryžiaus automobilių parodoje, kurioje pristatys dabartinius ir ateities sportinius automobilius. Kartu su naujausiomis inovacijomis ir „Formulės 1“ pasiūlymais, prekių ženklas pirmąjį kartą pristatys visiškai naują koncepcinį automobilį, įkūnijantį „Alpine“ produktų ir sporto strategijos ateitį – naują prekių ženklo transformacijos etapą.

Judumas vienam, dviem arba daugiau... ir daugybė „Mobilize“ paslaugų

Atsidavusi naujiems judumo sprendimams, „Mobilize“ pristatys savo judumo miestuose viziją su būsimomis transporto priemonėmis ir koncepcijomis, ypač su „Mobilize Duo“, skirtu automobilių dalijimosi paslaugoms. Sukurti bendram naudojimui ir parduodami su įvairiomis paslaugomis, jie palengvins žmonių ir prekių pervežimą sudėtingoje miesto aplinkoje. „Mobilize“ taip pat pasidalins savo energetikos sprendimais ir energetikos srities vizija.

Ir nepraleiskite...

„HYVIA“, „Renault“ grupės ir „Plug Power“ bendra įmonė, skirta vandeniliniam judumui, taip pat rodys savo vandenilines transporto priemones ir unikalios vandenilio ekosistemos iliustracijas (3 salėje).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją