Trečiąją Maroko ralio dieną sportininkams reikėjo įveikti beveik 350 kilometrų ilgio greičio ruožą, o su pervažiavimais bendras atstumas siekė maždaug 450 kilometrų. Šis etapas ne itin sėkmingai susiklostė „Deigas-Constra Racing Team“ komandos trijulei, kurie lenktyniauja sunkvežimių įskaitoje.

Kaip sakė ekipažo pilotas V. Paškevičius, nesėkmę lėmė į uolas ir akmenis pramušti ratai. Su šiomis problemomis susidūrę lietuviai praktiškai atsisveikino su galimybe kovoti dėl vietos ant prizininkų podiumo šių metų Maroko ralyje.

„Susiklostė, kaip susiklostė. Ne visai linksmai. Po starto, pirmuose kilometruose, siauroje atkarpoje užkabinau uolieną ir prapjovėme galinę dešinę padangą. Teko stoti keistis. Pasikeitėme, važiavome toliau. Viskas klojosi gana neblogai. Tempas buvo irgi geras. Tačiau atsitiko taip, kad per patį protektorių prakirtome dar vieną ratą. Vėl stojome keisti.

Na ir po to, per penkiolika kilometrų prakirtome dar vieną ratą. Daugiau padangų nebeturime. Ta padanga, kurios nebeturime kuo pakeisti, leidžia orą.

Kadangi kilometrų iki finišo dar labai daug, nusprendėme važiuoti tiesiai į bivaką. Ruošimės likusioms dviem dienoms. Gaila, bet dėl podiumo nebekovosime. Važiuosime tam, kad susirinktume kuo daugiau patirties kilometrų artėjančiam Dakaro raliui. Yra kaip yra“, - sakė Vaidotas Paškevičius.

Ketvirtąją Maroko ralio dieną organizatoriai dalyviams pasiūlys 350 km ilgio greičio ruožą ir 75 km pervažiavimo maršrutą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją