Tiesa, oras linksmybėms buvo visai nepalankus – visa dieną lijo. Tačiau tai nesutrukdė smalsuoliams apžiūrinėti ypač originaliai patobulintų automobilių. Norintieji galėjo ne tik nusifotografuoti prie mašinų, bet ir pakalbinti lenktynininkus – kiekviena lenktynėse dalyvaujanti komanda prisistatė publikai.

O kur gražūs automobiliai, ten ir dailios merginos. 13-ąjį kartą vykstančios lenktynės stebino ne tik papuoštais automobiliais – publiką linksmino merginų grupė „Pop Ladies“, kuri atliko lenktynių himną. Žymios moterys patikino, kad joms lenktynės labai patinka.

Grupės „Pop ladies“ ir lenktynininkų sukurtą šventišką atmosferą palaikė ir Palangos orchestras, šokėjos bei miesto meras Šarūnas Vaitkus, paskelbęs oficialią lenktynių pradžią.

„Omnitel 1000 km lenktynių“ uvertiūra - „Dynami:t Super sprint“

Automobilių sporto mėgėjų metus laukta tryliktųjų „Omnitel 1000 km lenktynių“ fiesta per pietus prasidėjo tradicinėmis sprinto lenktynėmis Palangos Vytauto gatvėje - „Dynami:t Super sprint“.

Varžybų vadovas Gražvydas Smetonis pakvietė lenktynininkus pirmajam koviniam krikštui, o startą pirmiesiems sportininkams davė meras Š. Vaitkus.

Žiūrovams neprailgo greitos, dinamiškos „Dynami:t Super sprint“ lenktynės, kurias skambiausiu akordu baigė nenuilstantis „Auto ABC-SGR“ komandos lyderis Dovilas Čiutelė, su žiūrovams puikiai atpažįstamu VAZ 2104 automobiliu trasoje sugaišęs 6,25 sek.

Lygiai tokį pat laiką pademonstravo ir antrąją vietą užėmęs Gedimino Kriaučiūno vadovaujamos "Sparti reklama" komandos lenktynininkas Rimas Cesiulis, vairavęs BMW 120D.

Trečioje vietoje liko vienas iš prognozuojamų lyderių - „BOD-Bauer“ komandos lyderis R. Čapkauskas, su grėsmingąja „Aquila CR1-LS7“ parodęs 6,27 sek. laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)