„Tai ypač malonus įvertinimas, nes asociacija vienija žmones, kurie geriau nei kas kitas žino mūsų sporto specifiką, supranta, kokia yra tokių pasiekimų kaina. Dar niekada LASF nebuvo mūsų įvertinę, tad panašu, kad su pokyčiais joje atsiras ir daugiau dėmesio mums, sportininkams“, - pasakojo didelę patirtį dykumų raliuose turintis absoliutus Lietuvos visureigių sporto čempionas Antanas Juknevičius.

Rezultatai, anot LASF prezidento R. Austinsko, pranoko lūkesčius ir skatina dar labiau didžiuotis savo šalies sportininkais.

„Jie yra geriausi mūsų ambasadoriai, įrodantys, kad Lietuvoje yra stiprių sportininkų, kad pas mus yra automobilių sportas. Mūsų darbas – juos palaikyti, pagirti ir nešykštėti jiems dėmesio. Džiaugiuosi, galėdamas šiandien Antanui ir Vytautui įteikti atminimo medalius ir palinkėti sėkmės ateityje siekiant rezultatų ir garsinant Lietuvą“, - per apdovanojimus kalbėjo R. Austinskas.

„Foman Ultimate Lithuanians“ komandai atstovavę sportininkai jau mąsto apie tolesnius pasaulio dykumų ralio čempionato etapus, Dakaro ralį bei pergales.

„Nėra alpinisto, kuris nenorėtų užkopti į Everestą, todėl ir mes negalime negalvoti apie Dakaro ralį. Norėtųsi ir pasaulio čempionate toliau važiuoti, tačiau etapų daug ir jie visi tikrai nepigūs,“ - sakė keturis kartus Dakaro ralyje dalyvavęs A. Juknevičius.

„Tokie rezultatai įkvepia. Žinome, kad galime pasiekti dar daugiau. Patys tvirčiau jaučiamės ir komanda mūsų stipri. Dabar laukia didelis darbas, grįžus namo – rėmėjų paieška“, - teigė ne kartą jėgas dykumoje išbandęs antrasis pilotas Vytautas Bučiūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją