Nuvažiavus mažiau negu pusė greičio ruožo viduryje dykumos staiga nustojo veikti lietuvio variklis. Joks bandymas reanimuoti keturratį nepadėjo ir L. Kanciui nieko nebeliko kaip tik sudėti ginklus. Tačiau net ir tai padaryti nebuvo paprasta. Mat gedimas ištiko viduryje dykynės toli nuo bet kokio kelio.

Laisvydas Kancius

Į pagalbą atėjo vietiniai gyventojai. Vienas jų į savo pikapo priekabą pasikrovė lietuvio keturratį ir daugiau kaip šimtą kilometrų vežė iki artimiausios civilizacijos, kur techniką perėmė L. Kanciaus komandos „Story Racing“ mechanikai.

Keturratis buvo gabenamas į serviso zoną, kur buvo bandoma jį reanimuoti. Lietuvis teigė, kad nepraranda vilčių startuoti antradienį.

„Žinoma, gausime daug valandų baudų, bet man svarbiausia finišuoti įskaitoje ir gauti bent kažkiek taškų. Dabar tai yra mūsų didžiausias uždavinys – surasti gedimo priežastį ir ją pašalinti, kad galėtumėme tęsti lenktynes,“ – pakeliui į servisą, pirmadienio vakare sakė L. Kancius.

Laisvydas Kancius

Iki Maroko ralio finišo liko dvi dienos. Jeigu L. Kanciui pavyks tęsti lenktynes, jo iškovoti bent keli taškai gali būti lemiami kovoje dėl Pasaulio čempiono titulo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją