Kiek daugiau nei 5 minutėmis nuo lyderių atsiliko „Mini“ ekipažai – portugalo Joao Ferreiros ir lenko Michalo Maluszynski, kurie atitinkamai užėmė antrąją ir trečiąją vietas.

„Europos bajų taurės etape „Hungarian Baja“ pasiektas maksimalus tikslas – laimėjome keturis iš penkių greičio ruožų ir turėjome gerą treniruotę drauge su Kuldaru. Visos lenktynės buvo itin techniškos, nors ir turėjome nemažą persvarą prieš varžovus, bet tai nebuvo lengvas pasivaikščiojimas. Džiaugiuosi, kad išbandėme naująjį šturmaną ir automobilį dideliame greityje ir sudėtingomis sąlygomis. Pasitikrinome komandą ir keliaujame į priekį“, – po pirmojo iškovoto trofėjaus šiame sezone kalbėjo B. Vanagas.

„Toyota Gazoo Racing Baltics“ tandemas šį sezoną jau startavo pasaulio bajų taurės etape Italijoje bei kaip „nulinis“ ekipažas pasaulio ralio čempionato (WRC) etape Estijoje. Dar vienas startas numatytas rugsėjo 1-4 dienomis pasaulio bajų taurės etape kaimyninėje Lenkijoje – „Baja Poland“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją