Amerikoje yra posakis: "Amerikietiška alga, rusė žmona, angliškas namas ir kinų maistas - rojus. Kinų namas, angliškas maistas, amerikietė žmona ir rusiška alga - pragaras".

Rusijos moterys dėl populiarumo gali varžytis tik su vodka. Užsieniečiai išleidžia krūvas pinigų, daugybę laiko ir net rizikuoja tapti vagių aukomis, tačiau vis tiek važiuoja į Rusiją, kad susitiktų merginą, matytą tik nuotraukose.

Plačios kelnės, seni megztiniai, netvarkingi plaukai ir beformis kūnas - taip šiandien įsivaizduojama šiuolaikiška Vakarų moteris. Jos yra daug labiau susirūpinusios karjera ar socialiniu darbu, o ne šeima. Tuo tarpu vyrai mano, jog tai yra neteisinga, ir iškeliauja į pasaulį tos teisybės ieškoti. Vyrų širdys vis dar ieško patrauklios, moteriškos, protingos bei žavios merginos. Jie nori sukurti šeimą ir susirasti atsidavusią bei ištikimą žmoną. Būtent šiomis savybėmis ir išsiskiria Rusijos merginos - jų tolerancija yra begalinė.

Dauguma vyrų, ieškančių žmonų rusių, yra vyresni nei 30 metų. Išsiskyrę ir turintys vaikų pasitaiko rečiau. Jie dažniausiai iš karto pasako savo būsimoms merginoms, kad yra pakankamai turtingi, siunčia namų bei automobilių nuotraukas. Iš tikrųjų tarp jų nėra turtuolių.

Rusijos moterys sako: "Mes", "Mus", "Mūsų". Vakarų moterys kalba: "Aš", "Mane", "Mus". Jos galvoja tik apie save. Vienas vyras kažkada yra pasakęs: "Lengviau išmokyti rusę moterį anglų kalbos nei vakarietę - būti gera žmona".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją