R. Paškauskienė finale 4:2 įveikė Liną Misikonytę.

Mažajame finale susitiko vilnietė Ieva Jucevičiūtė ir kaunietė Kristina Vaškevičiūtė. Trečiąją vietą, rezultatu 3:1 iškovojo I.Jucevičiūtė.

R.Paškauskienė čempione tapo ir moterų dvejetų, bei mišrių dvejetų varžybose.

Moterų dvejetų varžybose, poroje žaidusi su L.Misikonyte, susitikime dėl pirmosios vietos, nugalėjo panevėžietės Ingridos Preidžiūtės ir mažeikiškės Ramunės Armonaitės porą. Trečiąja vietą užėmė I.Jucevičiūtės ir Martynos Sidabraitės pora, bei vilnietės - Eglė Stuckytė ir Auksė Gecevičiūtė.

Mišrių dvejetų varžybose, Rūta, poroje žaidusi su trenerės Romualdos Garkauskienės auklėtiniu Matu Skuču, rezultatu 3:0 nugalėjo, E.Stuckytės ir Toneto Domeikos porą.

Vyrų turnyro finale nugalėtojui išaiškinti prireikė visų 7 setų, o pergalę 4:3 šventė K. Žeimys įveikęs Alfredą Udrą. Beje, pastarasis paskutiniame sete pirmavo 10:7, o iki pergalės tetrūko vieno taško, tačiau K. Žeimys sugebėjo iškovoti pergalę.

Trečiają vietą užėmė G.Juchna, rezultatu 3:1 įveikęs M.Vilką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją