Incidento metu trys pareigūnai sužaloti, vienas suimtasis pabėgo, dar vienas buvo peršautas. Visi jaunuoliai Lietuvos policijai puikiai žinomi. Mažiausiai kartų pareigūnams įkliuvęs jaunuolis buvo sulaikytas 7 kartus.

Kaip praneša Policijos departamentas, Šakių r. PK viešosios policijos Operatyvaus valdymo grupės 42 metų specialistui įėjus į areštinės kamerą, joje buvę asmenys sumušė pareigūną. Toks pats likimas ištiko ir Viešosios tvarkos skyriaus Patrulių būrio 26 metų patrulį bei į pagalbą atbėgusį Operatyvaus valdymo grupės 42 metų vyresnįjį postinį.

Numušę areštinės grotuotų durų pakabinamą spyną, suimtieji išbėgo į komisariato kiemą. Nors gaudynių metu buvo paleisti net 7 šūviai, vienam iš suimtųjų, perlipus 2 metrų aukščio tvorą, pavyko pabėgti.

Kiti jo bendrininkai buvo sučiupti. Vienas iš jų dėl šautinės žaizdos rankoje ir kojoje bei dešiniojo pėdikaulio lūžimo paguldytas į ligoninę, antrasis grąžintas į areštinę.

Kartu su maištininkais areštinėje buvęs taip pat už plėšimą nuteistas 24 metų jaunuolis iš atidarytos kameros nebėgo.

Visiems per incidentą nukentėjusiems pareigūnams prireikė medikų pagalbos. Labiausiai nukentėjo į kamerą įžengęs pirmasis Iš pareigūnų labiausiai nukentėjo į kamerą įžengęs Operatyvaus valdymo grupės specialistas. Dėl galvos sumušimo ir rankos nubrozdinimo jis paguldytas į ligoninę. Jo kolegos dėl įvairių kūno vietų sumušimų gydomi ambulatoriškai.