Dažų kvapas laikomas kenksmingu žmogaus organizmui. Tai gali sukelti pykinimą, galvos skausmą, galvos svaigimą ir alergiją. Todėl reikia kuo greičiau jo atsikratyti. Nedaug žmonių žino, bet svogūnai čia gali būti naudingi.

Lengviausias būdas atsikratyti dažų kvapo – vienai dienai plačiai atverti visus langus ir vidaus duris. Per tą laiką nemalonus kvapas turi išnykti, o drėgnos vietos visiškai išdžiūti.

Arba galite naudoti svogūnus. Nepaisant to, kad patys svogūnai skleidžia aštrų, nemalonų kvapą, jie turi savybę sugerti ir kitus aromatus, rašo kirpi4ik.

Norėdami atsikratyti dažų kvapo, turite naudoti baltus ir geltonus svogūnus. Didelius ir vidutinio dydžio svogūnus rekomenduojama pjaustyti puselėmis ir po vieną dėti į lėkštes ar stovus pjaustoma puse į viršų. Lėkštes su svogūnais reikia padėti prie sienų ir kambario centre, kur jaučiamas dažų kvapas, ir kurį laiką palikti. Kai kuriais atvejais svogūną pakaks palaikyti vieną naktį. Baigę procedūrą išmeskite lėkščių turinį. Griežtai draudžiama valgyti tokius svogūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją