Produktai

¼ šaukštelio itališkų prieskonių
1/3 stiklinės pomidorų pastos
¼ stiklinės vandens
1 jau iškepto ir užšaldyto picos pagrindo
1 stiklinė smulkinto mocarelos sūrio iš dalinai nugriebto pieno
1 ½ stiklinės kubeliais pjaustytų žaliųjų, raudonųjų ir geltonųjų paprikų (maždaug 3 nedidelės paprikos)
½ pjaustyto svogūno

Gaminimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

2. Inde sumaišykite itališkus prieskonius, pomidorų pastą ir vandenį. Gerai išmaišykite. Ištepkite padažu picos pagrindą. Tolygiai paskirstykite ant jo sūrį. Uždėkite paprikas ir svogūnus.

Kepkite orkaitėje 10 – 12 min., kol išsilydys sūris. Supjaustykite picą į 6 dalis ir patiekite.

Viso: 236 kcal.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)