Organizatorių teigimu, šiais metais svarbiausia San Paulo mados savaitės žinutė – noras pasidžiaugti žmonių gebėjimu nuolat atsinaujinti ir kurti.

Mados kūrėjai Lilly Sarti, kuriai ir teko garbė pradėti mados savaitės renginius, tema itin artima – ji teigia, kad iš tikrųjų ji artima ir svarbi visai šiandieninei Brazilijai.

L. Sarti kolekcijoje dominavo lengvučiai žemės atspalvių audiniai ir paprasti gaivumo įspūdį kuriantys kirpimai. Mados žurnalistė Rosangela Espinossi teigia, kad Mados savaitės pradžia – daug žadanti.

Atidarymo vakarą ant podiumo savo naujausią šiltajam sezonui skirtą kolekciją pristatė ir Uma Raquel Davidowicz. Ji pasiūlė daug neutralių spalvų šifono drabužių, o prie stilingo miestui skirto sportinio įvaizdžio derino sportinius batelius.

Pirmąją Mados savaitės dieną naujausias kolekcijas pristatė ir mados namai „Amabilis – Top 5“, „Apartamento 03“ ir dizaineris Ronaldas Fraga. Be to, buvo surengtas vakarėlis, skirtas 25-ajam „Marie Claire“ skyriaus Brazilijoje gimtadieniui.