„Kol kas nieko ypatingo neįvyko. Mes laimėjome namie, bet pralaimėjome išvykoje, tai normali atkrintamųjų situacija. Aišku, man netinka, kaip mes pralaimėjome, ir šiandien apie krepšinį neturiu ką pasakyti. Mes krepšinio nežaidėme, nusileidome ir greičiu, ir taktiniais sprendimais, ir gynyba vienas prieš vieną. Puolime neturėjome kažkokių ypatingų derinių, ne tas greitis, trūko energijos, niekas mums nepavyko. Antras rungtynes iš eilės netenkina auklėtinių gynyba. Praleidžiame per daug taškų, atkrintamosiose tai nėra gerai“, – reziumavo R. Kurtinaitis.

R. Kurtinaitis gyrė brolių duetą, rezultatyviai žaidusį Mindaugą Lukauskį, Simą Galdiką ir pastaruoju metu dažnai linksniuojamą Žygimantą Skučą.

„Darjušo puikus žaidimas man nėra staigmena. Tik keista, kodėl jis ekipoje anksčiau žaisdavo tiek mažai laiko. Aš nežinau varžovų komandos niuansų, vidinių problemų, gal trauma ar nepasiruošęs. Tačiau abu broliai geri ir jie tą įrodė. Šiandien jie žaidė krepšinį, o ne užsiiminėjo kažkokiais pašaliniais reikalais“, – teigė „Lietuvos ryto“ strategas.