Nemalonus incidentas užfiksuotas per vieną iš paskutinių kvalifikacinių dvikovų, kai konservatyvių pažiūrų sportininkas bandė įpiršti merginai nuosaikesnį aprangos kodą. Šiai pasipriešinus, pasekmės liūdnos: mergina reanimacijoje, o Turko priešininkas - morge.

Tuo tarpu kitam „Ringo zonos“ kovotojui pravarde Vadyba gresia baudžiamoji byla už žiaurų elgesį su gyvūnais. Gyvūnu oficialiai pripažintas jo priešininkas Miškinis kovos metu neteko rankų – jas Vadyba nupjovė pasitelkęs lazerinį droną. Vis dėlto savo tapatybės nepanorę atskleisti transplantologijos specialistai tikisi, kad po keturias paras trukusios operacijos Miškinio galūnės vėl prigis.

Tuo „Ringo zonos“ organizatorių rūpesčiai nesibaigė. Čempionatu galimai susidomėjo ir Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba bei Mokesčių inspekcija, nes vienos kovos metu buvo įžūliai naikinami Panamos dokumentai, kurie galėjo demaskuoti „Ringo zonos“ imtynių federacijos ofšorines sąskaitas.

Sklinda gandai, kad „Ringo zona“ turi problemų ir su Pasauline antidopingo agentūra, nes popieriaus smulkintuvu sumaltoje kovotojo Vango plaštakoje buvo aptikta meldoniumo pėdsakų. Gautas ir anoniminis elektroninis laiškas iš Tarptautinio olimpinio komiteto – jame grasinama pašalinti Lietuvos imtynininkus ir boksininkus iš Olimpinių žaidynių, jei Lietuvoje ir toliau bus toleruojamas „Ringo zonos“ turnyras.

Vis dėlto nepaisydami šių nesklandumų, „Ringo zonos“ vadovai užtikrina, kad kovų be taisyklių turnyras „Fight for Peace“ vyks toliau, vyks tol, kol pasaulyje pagaliau įsivyraus taika. Iki pasimatymo aštunfinaliuose!

Visi naujausi „Ringo zonos“ varžybų įrašai - https://www.facebook.com/ringozona/