Per dvi valandas trukusį renginį buvo atlikta daugiau kaip dvi dešimtys D. Bowie hitų. Koncertą pradėjo Cyndi Lauper, atlikusi roko žvaigždės 1972 metų hitą „Suffragette City“.

Muzikantų sudėtis pabrėžė, kokią muzikinę įtaką D. Bowie padarė jauniems ir patyrusiems rokeriams, kurie dalijosi scena su soulo atlikėja Bettye La Vette.

Septyniasdešimtmetė B. La Vette sakė niekada nesutikusi D. Bowie, tačiau juos siejo daina „It Ain't Easy“, nes 1972 metais abu įrašinėjo perdainuotus kūrinius.

Debbie Harry iš „Blondie“ pagerbė savo draugą atlikdama dainą „Starman“. D. Bowie padėjo grupei rasti kelią į sėkmę, aštuntajame dešimtmetyje pakviesdamas ją apšildančiąja grupe savo koncertinio turo metu.

Buvęs „R.E.M.“ lyderis Michaelas Stipe'as kartu su Karen Nelsen atliko melodingą „Ashes to Ashes“ versiją.

Perry Farrellas, geriausiai žinomas kaip grupės „Jane's Addiction“ vokalistas, privertė publiką pakilti ant kojų, atlikdamas kūrinį „Rebel Rebel“.

„Carnegie Hall“ koncertų salę toliau drebino Ann Wilson, sudainavusi vieną populiariausių D. Bowie hitų „Let's Dance“. Publika nenurimo ir Ricki Lee Jones atliekant kūrinį „All the Young Dudes“.

Šou pabaigoje pasirodė grupė iš Toronto „Choir! Choir! Choir!“ ir Niujorko miesto vaikų choras. Jie, pritariant publikai, sudainavo „Space Oddity“.

„Carneige Hall“ surengtas labdaros koncertas, kurį prodiusavo Michaelas Dorfas, buvo suplanuotas dar prieš roko legendos mirtį, tačiau pasklidus žiniai apie jo netektį, bilietai buvo išparduoti labai greitai.