Vienas reikšmingiausių ir aktyviausių Lietuvos džiazo kolektyvų – Dainiaus Pulausko grupė „Muzikos salėje“ pristatys naują savo albumą „The Best of 20 Years“. Tai devintasis šių Lietuvos džiazo ambasadorių albumas, kurį jie išleido savo kūrybinės veiklos dvidešimtmečio proga.

Dvigubame albume – rinktinės Dainiaus Pulausko kompozicijos iš 8 grupės išleistų albumų nuo 1996 iki 2016 metų. Šios kompozicijos buvo atliktos prestižiniuose Europos, Azijos, Afrikos ir Šiaurės Amerikos džiazo festivaliuose bei reprezentaciniuose valstybiniuose renginiuose.

D. Pulausko kolektyvas – viena kūrybingiausių ir daugiausiai eksperimentuojančių Lietuvos džiazo grupių. Joje groja tokios džiazo pažibos, kaip Valerijus Ramoška, Liutauras Janušaitis, Kęstutis Vaiginis, Domas Aleksa bei Linas Būda.

Dainiaus Pulausko ir grupės albumo „The Best of 20 Years“ premjera, gyvas pasirodymas ir susitikimai su klausytojais - vasario 27 dieną „Muzikos salėje“, Tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje.

Projektą „Muzikos salė“ organizuoja Lietuvos gretutinių teisių asociacija AGATA. Projektas iš dalies finansuojamas LR Kultūros ministerijos Kūrybinės veiklos, autorių teisių ir gretutinių teisių apsaugos programos lėšomis.