„Turiu prisipažinti, kad čia tarsi ir šioks toks atsitiktinumas. Lygiai prieš metus tikrai nebūčiau patikėjęs, kad dabar kalbėsime būtent apie tai. Iš pradžių buvo „English National Opera“ (ENO) pastatymas Londone, kuriam parinktas koncerto formatas – puikus aukščiausios klasės nuostabiai pastatytas koncertas, bet praeitais metais tai buvo vos mėnesio trukmės projektas, tas koncertas. Londone jis sulaukė didelio pasisekimo. Atsirado daug tokių, kurie norėjo visa tai atsivežti čia. Galiu išdidžiai pasakyti – su visu tuo turiu bendro tik tiek, jog esu kompozitorius, galintis dirbti su 40 žmonių orkestru. Dar kartą pakartosiu – visa tai netikėta man pačiam“, - pasakojo kompozitorius Andrew Lloydas Webberis.

A.L.Webberis ir aktorė Glenn Close – duetas, dar kartą suvienijęs jėgas, padėjusias dar kartą prikelti miuziklą, 1995 metais laimėjusį septynias „Tony“ statulėles, tarp kurių buvo ir geriausios aktorės trofėjus G. Close. Teatro scenos ir didžiojo ekrano žvaigždė 2016 metais sulaukė ir „Evening Standard“ apdovanojimo už pritrenkiantį pasirodymą Vestende.

Nuo tada, kai pirmą kartą prieš 23 metus įkūnijo ekscentrišką nebyliojo kino žvaigždę Normą Desmond, nutekėjo daug vandens. G. Close atvira – šį kartą prie vaidmens ji artėjusi visai kitaip.

Miuzikle skambės tokios populiarios dainos „With One Look“, „As If We Never Said Goodbye“ ir „Perfect Year“.

Miuziklas nuo vasario 9 dienos, kai numatoma premjera, bus rodomas 16 savaičių.