Skelbiama, kad iš viso konkurse dėl nepakartojamos nakvynės Paryžiaus simbolyje dalyvavo per 150 tūkst. žmonių iš viso pasaulio. Jiems tereikėjo atsakyti į paprastą klausimą: „Ką darytumėte, jeigu vienai nakčiai taptumėte „HomeAway“ Eiffelio bokšto apartamentų šeimininkais?“.

Du autistus sūnus – 9 metų Baily ir 6 metų Casey – auginanti britė Michelle Stevenson atsakė, kad nakvynė Eiffelio bokšte yra didžiausia jos vaikų svajonė. Mažyliams be proto patinka šviesos, o Eiffelio bokštas šio grožio gali pasiūti į valias.

188 kvadratinių metrų ploto apartamentuose praleisti naktį pasisekė keturiems laimėtojams. Konkurso organizatoriai sako, kad jauki gyvenamoji erdvė Eiffelio bokšte įrengta per mažiau nei 48 valandas.

Prieš apsistodama laikiniame unikaliame būste, britų šeima buvo pakviesta į privačią ekskursiją po bokštą. Jiems suteikta unikali proga apsilankyti Eiffelio bokšto kampeliuose, į kuriuos paprasti žmonės neįleidžiami.

Berniukai galėjo įkišti nosį ir į transformatorines, kurios rūpinasi, kad meilės miesto simbolis tamsiuoju paros metu primintų stebuklą.

Visi keturi konkurso laimėtojai šia unikalia patirtimi galės džiaugtis kartu su dar penkiais svečiais.

Nakvynę Eiffelio bokšte taip pat laimėjo prancūzų šeima, konkurso dalyviai iš Jungtinių Valstybių ir jaunavedžiai iš Japonijos.