Tokia išvada padaryta atlikus Lietuvos žiniasklaidos analizę. Plačiau kalbėsimės su Vilniaus universiteto Politinės komunikacijos tyrimų centro vadovu Linu Kontrimu.

Atbundančios gamtos reiškiniai ir šiltėjantis oras gali džiuginti ne kiekvieną, nes dėl pražydusių augalų ir jų žiedadulkių gali kelti nemalonius simptomus ir iššaukti alergijas. Šiandien daugiau apie pavasarines alergijas praneš „Eurovaistinės“ vaistininkas Mindaugas Rutalė.

Viešieji juridiniai bei privatūs juridiniai asmenys gali pretenduoti į paskolą saulės arba vėjo elektrinių įsirengimui, kurią teikia finansinė įstaiga „Invega“. Priemonei numatyta daugiau nei 500 mln. eurų. Studijoje lankysis „Invega“ vyriausiasis projektų vadovas Vaidas Daktariūnas ir „Saulės grąža“ direktorė Deiminta Noreikienė.

Portalas „Delfi“ vykdo socialinę iniciatyvą „(Ne)matomi“, kuri kalba apie žmonių su negalia patiriamus sunkumus. Delfi dienoje kalbamės su šios iniciatyvos partneriais, o šiandien laidoje lankysis Žilvinas Mišeikis, kuris būdamas 40–ies išgirdo išsėtinės sklerozės diagnozę, kuri jo gyvenimą pakeitė kardinaliai.