Kokie pagrindiniai aspektai, kuriuos reikia žinoti anksčiau nei gali įvykti nelaimė, šiandien pasikalbėsime su PAGD Civilinės saugos skyriaus vyresniuoju specialistu Pauliumi Rinkevičiumi.

Rubrikoje „Knyginėjimai. Trumpai“ lankysis muzikinės studijos „Džimba“ bendraįkūrėjas Andrius Borisevičius ir pristatys dainų knygelę vaikams „Aš širdyje labai myliu mamą ir tėtį“.

Didžiausia inovacijų ir progreso konferencija Baltijos šalyse LOGIN – jau kiek daugiau nei po mėnesio, gegužės 30–31 dienomis. Joje, kaip ir kasmet, bus daugybė turinio įvairiausiomis temomis, o šiandien kelsime klausimą ar arba kada Lietuva turės savo Silicio slėnį? Atsakymų ieškosime kartu su „Startup Lithuania“ vadove Karolina Urbonaite ir asociacijos „Unicorns Lithuania“ vadove Inga Langaite.

Lietuvos aklųjų ir silpnaregių bendruomenės nariai antrus metus rengia garso spektaklį „Eiti į pat vidurį“. Pernai vasarą įvyko premjera Vilniuje, o šį kartą kūrėjai leidžiasi į gastroles keturiuose Lietuvos miestuose. Spektaklis paremtas Jono Meko poezija, o garsovaizdžiai kuriami absoliučioje tamsoje. Studijoje lankysis kompozitorius ir garso menininkas, vienas iš spektaklio idėjos autorių Vladas Dieninis bei neregys, garso aktorius Martynas Vitkus.