Tiesioginės transliacijos pradžia lapkričio 19 d. 19 valandą. Transliaciją užtikrina „Kas vyksta Vilniuje“

Merūnas Vitulskis Lietuvoje tiesiog neturi sau lygių. 31 metų operos solisto grafikas pastaruoju metu ypatingai intensyvus, tačiau lapkričio 19 d. visi norintys galės kątik iškeptam tėčiui užduoti norimą klausimą. Merūną kalbins žodžio kišenėje neieškantis komikas Justinas Jankevičius.

„Merūnas – perspektyviausias Lietuvos dainininkas. Yra ir daugiau, bet jis – ryškiausias“, – dar 2008 metais apie būsimą „Kitokių pasikalbėjių“ svečią kalbėjo maestro Stays Povilaitis.

Vienas skambiausių Lietuvos tenorų pagrindinėje Lietuvos operos scenoje jau yra dainavęs Alfredą („Traviata“), Lenskį („Eugenijus Oneginas“) ir Nemoriną („Meilės eliksyras“). Rugsėjo 24 d. svarbiausių vaidmenų sąrašą solisto biografijoje praturtino Pinkertonas G.Puccini operoje „Madam Baterflai“.

Spalio 17 d. su žmona Erika pirmagimio susilaukęs M.Vitulskis pirmą kartą per savo dainininko karjerą atsisakė itin pelningų šventinių koncertų Kalėdų laikotarpiu. Ir visa tai vardan šeimos.

Nepaisant itin rimtos veiklos bei užimto grafiko, Merūnas niekuomet nepraranda humoro jausmo, todėl jo tandemas su Justinu Jankevičiumi neturėtų palikti abejingų.

Klausimus bei pastebėjimus jau dabar galite siųsti el. paštu mantas@kasvyksta.lt, o renginį bus galima stebėti ne tik gyvai, bet ir internetu, portale „Kas vyksta Kaune“ arba DELFI.