Transliacija baigėsi

Šiandien Lietuvos jaunimo U-21 rinktinė užbaigs atrankos į 2015 m. Europos futbolo čempionatą ciklą. Po 17 metų pertraukos į Alytų grįžtanti rinktinė šio miesto stadione sieks įveikti Velso futbolininkus ir reabilituotis prieš savus žiūrovus po patirto pralaimėjimo Bangore.

Britiško futbolo savaitę lietuviai pradėjo penktadienį Kaune, kur pagirtinai kovėsi su anglais, tačiau dvikovos pabaigoje turėjo pripažinti varžovų pranašumą, todėl rungtynėse su valais Armino Narbekovo vadovaujama rinktinė dega noru savo žiūrovams padovanoti pergalę.

Privalome atsirevanšuoti Velso rinktinei už pralaimėjimą išvykoje. Norėčiau, jog futbolininkai demonstruotų tokį atsidavimą kaip per dvikovą su anglais ir žaistų atakuojantį futbolą, nes tik taip mes galime įveikti varžovus. Tą šiandien ir bandysime padaryti“, - kalbėjo U-21 rinktinės vyr. treneris.

Pirmoje tarpusavio dvikovoje Bangore Lietuvos rinktinę dar pirmoje rungtynių pusėje paskandino du 11 metrų baudiniai, todėl visa komanda jaučia nuoskaudą ir nori siekti revanšo.