Ryte į policijos skyrių paskambinusi moteris pranešė apie dingusį 7-erių metų sūnų. Ji teigė prisimenanti, kaip traukinių stotyje išlaipino automobiliu važiavusį šešurą. Ir giminaitis, ir sūnus, pasak moters, sėdėjo ant užpakalinės automobilio sėdynės.

Kameros užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip baltos spalvos automobilis sustoja greitkelyje, kuriuo nesustabdomai juda automobiliai. Iš automobilio išlipa du keleiviai: vyras, kuris greičiausiai ir yra moters įvardytas giminaitis, ir berniukas. Panašu, kad vyras ketino eiti šalin, o berniukas pamėgino atidaryti užpakalines automobilio duris. Paaiškėjo, kad jos užrakintos. Automobilis kelis metrus pajudėjo pirmyn ir vėl stabtelėjo.

Taip stabčiodamas jis manevravo tarp greta riedančių transporto priemonių. Kaskart, kai automobilis sustodavo, berniukas pribėgęs vis bandydavo atidaryti duris. Deja, jos buvo užrakintos. Po kelių nesėkmingų bandymų automobilis ėmė beviltiškai tolti, o berniukas taip ir liko blaškytis vidury automobilių užgrūsto greitkelio.

Policija išieškojo teritoriją ir po valandos pagaliau rado berniuką. Jis buvo per du kilometrus nutolęs nuo traukinių stoties.

Vėliau berniuko motina prisiminė, kad tolstant nuo traukinių stoties greta važiuojantys automobiliai jai kažkodėl signalizavo. Manydama, kad, ko gero, trikdo eismą, ji pasistengė važiuoti kuo greičiau.

Kai nuvažiavo daugiau nei kilometrą, netikėtai kelią pastojo taksi automobilis. Taksi vairuotojas paklausė moters, kodėl kažkoks berniukas vijosi jos automobilį. Tik tada moteris suvokė, kad sūnaus ant užpakalinės sėdynės nėra.