Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai informuoja, kad vyras, važiuodamas 2G maršruto autobusu nuo „Gerosios Vilties“ stotelės iki „Savanorių prospektas“ stotelės slapčia iš moters rankinės pavogė piniginę su pinigais, bankų ir nuolaidų kortelėmis, asmens dokumentais.

A. Perevičius buvo sulaikytas su įkalčiais ir pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kišenvagystės, įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pažymėtina, kad A. Perevičius iš pataisos namų išėjo š. m. birželio pabaigoje, o per laisvėje praleistą mėnesį jam pradėti du ikiteisminiai tyrimai Vilniaus miesto komisariatuose.

Didžioji dalis šio vyro teistumų – už kišenvagystes. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai kartu su Vilniaus apylinkės prokuroru planuoja šį ikiteisminį tyrimą užbaigti pagreitinto proceso tvarka ir jau rytoj kreipsis į teismą su prašymu nuteisti A. Perevičių skiriant jam realią laisvės atėmimo bausmę.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis asmuo padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų ar kitokių nusikaltimų, todėl asmenis, nukentėjusius nuo šio įtariamojo, ar turinčius kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatais telefonais (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132 arba (8 5) 271 6128.