Pagrindiniai vaizdo įrašo veikėjai – Niujorke gyvenantis Nathanas Bodie ir jo mažoji dukrelė Sadie, kurie ryškiausiomis spalvomis dekoruoja vienas kito nagus.

„Ji man nagus lakuoja nuo dvejų metų. Dažnai sulaukiu labai įdomių klausimų iš aplinkinių. Jie manęs klausia, ar groju roko grupėje (juokiasi). Visada pasižiūrėjęs į savo rankas nusišypsau, prisimenu savo dukrą, puikus jausmas. Tarsi ji visada ir visur būtų su manimi. Vaikai man dažnai užduoda klausimų, daugiausia mano nagais domisi berniukai. Jie klausia: tu lakuojiesi nagus? Na taip, o jie man primena, kad čia mergaičių reikalai. Atsakiau, kad ne, kodėl taip manot? Juk aš ne mergaitė, bet mano nagai gražiai nulakuoti“, - pasakojo Nathanas Bodie.

Nathanas Bodie teigia, kad viena iš priežasčių, kodėl jis leidžia dukrai lakuoti jam nagus – jausmas, kad dukra visada ir visur su juo. Be to, jam patinka smagiai leisti laiką su dukra, būti jos modeliu. Vyras sako, kad lakuoti nagai neturi nieko bendro su lyčių skirtumais – svarbiausia jaustis gerai ir mėgautis akimirka.