Tokia šių šmaikščių ir aiškią žinutę nešančių marškinėlių paklausa sufleruoja ir galimą lapkričio 8 dienos rinkimų baigtį.

Pirmadienį, spalio 24 dieną, kalbinta bendrovės „Manufacture NY“ ir svetainės nastywoman.co įkūrėja ir vykdomoji vadovė Bob Bland sakė, kad paklausa išaugo praktiškai per vieną naktį.

„Buvo šokiruotos kone visos iki vienos JAV moterys. Reakcija daugmaž tokia: negaliu patikėti, kad jis tai pasakė“. Taigi iš karto kilo mintis: „Velnias, jeigu ji bjauri moteris, aš taip pat bjauri moteris, tikra ragana. Kaip ir visos mano pažįstamos ir gerbiamos moterys, tos, kurias laikau šauniomis. Taigi mes visos tokios raganos, tiesa?“, - sakė bendrovės „Manufacture NY“ ir svetainės nastywoman.co įkūrėja ir vykdomoji vadovė Bob Bland.

B. Bland nastywoman.com įkūrė kitą rytą po D. Trumpo ir H. Clinton debatų. Per ateinančias 48 valandas sulaukė daugiau nei 1500 užklausų marškinėliams su užrašu „Bjaurios moterys balsuoja“.

Verslininkė nusprendė, kad gauti pinigai bus skirti kilniam tikslui – ji 20 tūkst. dolerių jau pervedė organizacijai „Planned Parenthood“.

Panašu, kad spalio 19 dieną trečiųjų ir paskutinių kandidatų į prezidento postą debatų metu išsakytas D. Trumpo pareiškimas apie „bjaurią moterį“ dar ilgai nebus pamirštas.