Karoliniškėse, greta „Sodros“ ir sporto klubo „Impuls“, atidaryta „Iki“ – trečioji Karoliniškių mikrorajone. Dirbti ji pradeda kiek anksčiau nei įprasta – 7 val. 30 min., kad į darbus skubantys pirkėjai galėtų pakeliui nusipirkti pusryčius. Čia pasiūlytas platus šviežių bandelių, duonos, vaisių ir daržovių, šviežios žuvies, mėsos, taip pat ant griliaus keptos mėsos pasirinkimas, užtektinai ir kitų kasdienai reikalingų maisto bei buities prekių. Įrengtos šešios kasos, iš kurių dvi yra skirtos skubiam apsipirkimui.

Bendoriuose atidaryta „Iki“ – pirmoji parduotuvė šioje gyvenvietėje. Artimiausia kita parduotuvė – Avižienių „Iki“, todėl sparčiai besiplečiančio nuosavų namų rajono gyventojams bus patogiau kasdien įsigyti būtiniausių maisto ir buities prekių. Bendorių „Iki“ pasiūlytas platus konditerijos, šviesios mėsos ir žuvies pasirinkimas, o pirkėjai bus aptarnaujami net septyniose kasose, kurių dvi aptarnaus skubančiuosius. Parduotuvė įsikūrė nedideliame prekybos centre, kuriame taip pat yra vaistinė, picerija, kosmetikos ir kitų parduotuvių.

Šiais metais „Iki“ jau atidarė 12 savo tinklo parduotuvių po rekonstrukcijos, taip pat 6 naujas. Iš viso „Iki“ šiemet planuoja atnaujinti 22 parduotuves ir atidaryti 10 naujų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)