Viešbutis atidarytas po pastato rekonstrukcijos ir restauravimo darbų, kurie buvo pradėti 2011 metais ir užbaigti 2013 metų vasarą.

Pasak viešbučio įkūrėjos Olgos Rusakovos, nesiorientuojama į didelių turistinių grupių apgyvendinimą – tikslinė grupė yra verslo klientai.

Viešbutis turi 18 skirtingų kambarių, kuriuose gali apsistoti 43 svečiai.

Pasak O. Rusakovos, ją įkvėpė japonų vienuolių estetika, tad viešbučio interjeras buvo kuriamas 2 metus: kiekvienas kambarys čia turi savitą stilių, o daiktų išdėstymą, apipavidalinimą ir kiekvieno kambario detales galima laikyti meno kūriniais.

Kaip nurodoma pranešime, viešbutyje įsikūrė ir „Moon Garden“ restoranas. Nugriautos Vilniaus gynybinės sienos fragmentų detalės yra restauruotos ir puošia viešbučio restorano interjerą.

„Moon Garden Art Hotel“ per metus tikisi apgyvendinti apie 4000 svečių. Viešbutyje ir restorane šiuo metu dirba 15 darbuotojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)