Ant uždarytų durų ir prie maisto pardavimo langelio užklijuotas lapas, kad maitinimo įstaiga nedirba dėl „techninių kliūčių“. Kada jos bus pašalintos, informacijos nėra.

Restoranų tinklo „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimiras Janevskis situaciją pakomentavo taip:

„Šįryt sostinės Gedimino pr. esančiame mūsų tinklo restorane buvo vykdomi planuoti metrologinės transformatorių patikros darbai. Dėl jų restoraną šį rytą atidarėme keliomis valandomis vėliau nei įprastai. Apgailestaujame, kad dėl to pirkėjams teko patirti nepatogumų. Dabar restoranas jau atidarytas ir lankytojai jame gali apsipirkti kaip įprasta.

Mums svarbu, jog mūsų klientai visada gautų ne tik kokybišką maistą ir aptarnavimą, bet ir užtikrinti, jog visos jame įrengtos sistemos veiktų nepriekaištingai. Dėl to periodiškai atliekame jų patikrinimus, kaip kad nutiko šįryt“.

Restoranas Gedimino prospekte pastarąjį kartą buvo rekonstruotas 2009 m. Jis buvo atidarytas 1995 m.

„McDonald's“ skelbia, kad tinklo restoranuose Lietuvoje kasmet apsilanko daugiau kaip 7,3 mln. lankytojų. Šiuo metu šalyje veikia 11 restoranų – 7 Vilniuje, 2 Kaune, po 1 Klaipėdoje ir Šiauliuose. Taip pat 4–ias „McCafe“ kavines, kurios visos įsikūrusios Vilniuje.

„McDonald's" restoranus Lietuvoje valdanti „Premier Restaurants" priklauso Maltos bendrovei „Premier Capital", kuri yra licencijuota „McDonald's" plėtotoja Baltijos šalyse, Maltoje, Graikijoje bei Rumunijoje. Šiuo metu bendrovė valdo iš viso 132 „McDonald's restoranus, kuriuose dirba daugiau nei 6,8 tūkst. darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)