Viskas prasideda nuo vertybių

Kaip teigė P. Petrauskas, verslų savininkai ir vystytojai – žino tikrai daug, tačiau tai, ką žino, nebūtinai visada panaudoja tiesiogiai praktikoje. Taigi, pasak verslo konsultanto, tai, ką žinome ir tai, ką vykdome – tai du skirtingi momentai.

„Jeigu save pagaunate, kad kartais darote dalykus, dėl to, kad mokate, žinote, patogu – peržiūrėkime, kiek visa tai, ką jūs darote, sukuria vertės jūsų verslui. Jeigu pradėti lankstyti pirštus, lyg veiksmus, galbūt galite suprasti, kad yra kai kurie dalykai, kurių man, kaip verslo savininkui, daryti nereikia? Kilo tokių minčių?“, – kėlė klausimus koučingo specialistas.

Pasak jo, pradedant galvoti apie tai, ko norime siekti savo versle, pirmiausia, visiems iškyla klausimas – „kaip tą padaryti?“. Vis dėlto, P. Petrausko teigimu, galvoti reikėtų pradėti ne nuo to.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją