DELFI primena, kad Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT) pagal gautus 9 vartotojų prašymus atliko tyrimą ir išnagrinėjo bylą dėl UAB „D Service“ veiklos, galimai pažeidžiančios Nesąžiningos komercinės veiklos vartotojams draudimo įstatymo nuostatas. Už pažeidimu bendrovei skirta 4 tūkst. eurų bauda.

Pasak tarnybos pranešimo, vartotojos savo prašymuose dažniausiai nurodė, kad jos asmeniškai buvo pakviestos nemokamoms grožio procedūroms į „D Service“ grožio ir sveikatinimo saloną „Golden Touch“ Vilniuje, nurodant, kad nemokamą procedūrą padovanojo draugė arba vartotoja procedūrą gavo draugės dėka.

Vartotojų teigimu, salono darbuotojai visą grožio procedūros atlikimo laiką primygtinai ragino pirkti brangų kosmetikos rinkinį, nurodydavo, jog kaip priedą vartotojos gaus dovanų nemokamas procedūras, diagnostikas, treniruotes, kvietimus į organizuojamus renginius.

Grožio centrą valdanti įmonė „D service” higienos pasą paslaugų teikimui gavo dar 2015 metų lapkričio mėnesio 18 dieną, turi visus kosmetikos ir naudojamų įrenginių kokybę patvirtinančius sertifikatus.

„Norėdami įprasminti pokyčius ir veiklos plėtrą įmonė nusprendė grožio paslaugoms suteikti naują prekinį ženklą, kuris būtų artimesnis lietuvio ausiai ir nebūtų susietas su parduodamų produktų linijomis. Todėl šiomis dienomis centro pavadinimas keičiamas į „Grožė”. Šį pavadinimą „pasiskolinome” iš literatūros klasikų. Pamenate A. Baranausko „Anykščių šilelio” pradžią: „kalnai kelmuoti, pakalnės nuplikę, kas jūsų grožei senobinei tiki”, - pranešime spaudai sako Ingrida Šulcienė, prekinį ženklą kūrusios „tóbula.eu“ atstovė.

UAB „D service” savo veiklą pradėjo 2015 metų balandį, per šį laikotarpį klientų skaičius išaugo iki 600. Įmonė Lietuvoje investavo daugiau kaip 200 000 eurų, sukūrė daugiau nei 80 darbo vietų ir toliau plečiasi.

Pasak pranešimo, įmonė ir toliau tobulina verslo procesus atsižvelgdama į praėjusiais metais skirtą baudą bei rekomendacijas iš Valstybinės vartotojų teisų apsaugos tarnybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)