Pirmadienį „Snoras“ rengia spaudos konferenciją, kurioje pristatys „The Banker“ apdovanojimą, kriterijus ir reikalavimus, kurie buvo keliami šiai nominacijai gauti. Biržoje kotiruojamas „Snoras“ paskelbs ir apie tolesnius savo veiklos planus.

„Snoro“ akcininkai gruodžio 7-ąją numato balsuoti dėl akcinio kapitalo didinimo papildomais akcininkų įnašais, išleidžiant 41,18 mln. litų nominalios vertės (1 lito) akcijų emisiją. Akcinį kapitalą numatoma padidinti ir iš banko lėšų, išleidžiant 54,907 mln. litų nominalios vertės (1 lito) akcijų emisiją, o akcijos nominalią vertę sumažinti nuo 10 iki 1 lito.

„Snoras“ šiemet per devynis mėnesius uždirbo 37,23 mln. litų neaudituoto grynojo pelno – 22,1 proc. daugiau nei pernai tuo pat metu, o per visus 2006 metus planuoja uždirbti ne mažiau kaip 45 mln. litų grynojo pelno, arba 10,6 proc. daugiau nei pernai.

2005 metais „Snoro“ grynasis pelnas išaugo 3 kartus iki 40,669 mln. litų.

„Snoro“ akcijos kotiruojamos Vilniaus vertybinių popierių biržos Einamajame prekybos sąraše. 49,89 proc. „Snoro“ akcijų valdo nedidelis Rusijos "Konversbank" per Liuksemburge registruotą įmonę "Conversgroup Holding Company".

Šaltinis
Šias biržos ir makroekonomikos apžvalgas rengia finansų maklerio įmonė “Snoras-Jūsų tarpininkas” (tel. 8-37 322995).
“Snoras – Jūsų tarpininkas”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją