"Vilokta" Vilniuje turi dvi degalines ir vieną autoservisą. Per dieną bendrovės tinklas aptarnauja apie 2 tūkst. klientų.

Pasak "Snoro garanto" Pardavimų departamento direktorės Aleksandros Tarasenko, naujieji "Snoro garanto" draudimo polisai degalinėse parduodami vaistus nuo streso imituojančioje pakuotėje, kuri atspindi naują požiūrį į draudimo paslaugas.

Perkant naujoviškai įpakuotą polisą tereikia pateikti duomenis apie pirkėją ir pasirenkamą draudimo porūšį. Procedūra trunka tik kelias minutes.

"Laikai, kada draudžiantis reikėjo vykti iki biuro ir pildyti krūveles dokumentų, praėjo. Apsidrausti dabar taip pat lengva kaip nusipirkti vaistų be recepto pakelį", sakė A. Tarasenko.

"Snoro garantas" taip pat sukūrė informacinę sistemą, leisiančią operatyviai įsigyti draudimo polisų banko "Snoras" taupomuosiuose skyriuose.

Dėl naujo pardavimo tinklo ir naujų paslaugų "Snoro garantas" tikisi padidinti mažmeninę draudimo paslaugų prekybą apie 150 procentų. Bendrovė pirmąjį šių metų ketvirtį pasirašė draudimo įmokų už 1,5 mln. litų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją