„KS Holding” yra bendra įmonė tarp Rakauskų šeimos ir privataus kapitalo bendrovės „Zabolis Partners”. Rakauskų šeima ir „Zabolis Partners” žinomi dėl daugybės investicinių projektų.

Žurnalo „Veidas“ duomenimis, prekybos tinklo „Senukai“ įkūrėjo Augustino Rakausko turtas vertinamas 123 mln. Eur.

20 400 kv.m. prekybos centras „Atrium Azur” buvo atidarytas prieš dešimt metų 2006 m. rugpjūčio mėn. Pagrindinis prekybos centro nuomininkas yra maisto prekių operatorius „Rimi”, priklausantis „ICA Group”. „KS Holding” investuos beveik 16 mln. eurų į „Atrium Azur” rekonstrukciją, o „Kesko Senukai” taps nauju inkariniu nuomininku.

„Džiaugiamės galėję investuoti Latvijoje. Prekybos centras įsikūręs startegiškai patogioje vietoje šalia pietinio aplinkkelio ir yrai gerai žinomas Rygos ir jos apylinkių gyventojams. Dėsime daug pastagų pakeisti prekybos centro koncepciją, sukurti šiuolaikišką ir funkcionalią aplinką, bei tikimės pateisinti pirkėjų lūkesčius. Tai bus naujas traukos taškas Rygos mažmeninės prekybos centrų žemėlapyje”, - pranešime spaudai sako Saulius Merkys, „KS Holding” direktorius.

Ieško daugiau investavimo galimybių Rygoje ir Taline

„KS Holding” aktyviai ieško papildomų investavimo galimybių Rygoje ir Taline.

„Ieškome ne mažesnių nei 3 hektarų dydžio sklypų su geru privažiavimu, esančių Baltijos šalių sostinių centrinėse miesto dalyse. Esame pasiruošę įsigyti arba pastatyti 3-4 panašaus „Atrium Azur” dydžio prekybos centrus ", sako Saulius Merkys.

„KS Holding” taip pat užsiima nekilnojamojo turto plėtra Baltarusijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)