Kaip informuoja balticbusinessnews.com, paskirstymo centrą statys netoli Kauno esančioje Ramučių gyvenvietėje 12 hektarų sklype. Ši vieta idealiai tinka logistikos centrui – ji yra netoli autostrados Vilnius–Kaunas–Klaipėda ir autostrados Marijampolė–Kaunas–Panevėžys.

Logistikos centrą statys įmonė „Proinvest Kaunas“ ir plieno pramonės bendrovei „Finnish Peikko“ priklausanti nekilnojamojo turto bendrovė „Kaunas Real Estate“. Bendrovės nepraneša, kokio dydžio bus projektas, kada planuojama jį įgyvendinti ir koks „Peikko“ statusas projekte.

Šiuo metu „Lidl“ tvarko dokumentus, susijusius su žemės įsigijimu bei patalpų būsimam tinklui Lietuvoje nuoma. Jau parinkta nemažai vietų būsimoms parduotuvėms, kurios bus vidutiniškai 1 200 kvadratinių metrų ploto. Bendrovė planuoja iš karto atidaryti logistikos centrą ir kelias parduotuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)